Loading

DAILIES TOTAL1® daglenzen 8

HEERLIJK NAAR BUITEN MET DAILIES TOTAL1® DAGLENZEN

Daglenzen die een superieur en zijdezacht comfort bieden tot het einde van de dag, dat zijn de DAILIES TOTAL1® daglenzen. Deze comfortabele daglenzen zijn ontworpen met een oppervlak van meer dan 80% water, dat is bijna hetzelfde als het oppervlak van uw oog. Dankzij de hoog zuurstof doorlatende lens geniet u de gehele dag van uitzonderlijk comfort!

Lenzen die u niet voelt zitten

DAILIES TOTAL1® zijn watergradiënt contactlenzen. Naast de hoog zuurstof doorlatende kern bevat de lens ook over een ultrazachte gel aan het oppervlak. Dit zorgt er niet alleen voor dat u de lenzen niet voelt zitten, maar ook dat u heel snel gewend bent aan de contactlenzen.

DAILIES TOTAL1® daglenzen 9

Ideaal om de zon op te zoeken of voor als u de hele dag onderweg bent, maar ook wanneer u de sportschoenen aantrekt voor een sportieve middag. U hoeft zich nooit zorgen te maken over het kijkgemak. Op het gebied van hygiëne laten de lenzen niks te wensen over. Het dragen van daglenzen is een hygiënische vorm, omdat u iedere dag begint met een nieuw paar lenzen. Daarmee zijn deze perfect voor mensen met een flexibele levensstijl.

Of u nu op het terras zit, een gezellige barbecue in het park heeft of gewoon heerlijk languit op de bank ligt, de DAILIES TOTAL1® contactlenzen sluiten perfect aan bij uw dagelijkse activiteiten. Wilt u het zelf ervaren? Dan bent u van harte welkom bij Unique Optiek & Optometrie, wij vertellen u graag meer.