Loading

procornea artikel 2021 hoofd 10 13

HARDE LENZEN: ZIET U ZE ZITTEN?

Senso Select harde lenzen: haarscherp, duurzaam, comfortabel en een individueel design

Harde lenzen hebben vaak een langere gewenningstijd ten opzichte van zachte lenzen. Ze vergen dus een iets langere adem. Maar zijn ze de moeite waard? Het antwoord: ja, dat zijn ze. Vooral als u toe bent aan multifocale lenzen bieden harde lenzen de beste opties:

  • Ze bewegen, waardoor de nadruk in primaire blikrichting in de verte ligt en bij blik naar beneden op nabij.
  • Een cornea cilinder kan volledig worden gecorrigeerd.
  • In een harde lens zijn veel hoogwaardigere optische eigenschappen te produceren.

Senso Select lenzen voor een comfortabel zicht

De harde lenzen uit de Senso Select lijn worden speciaal op maat gemaakt voor uw oog. Ze bieden haarscherp zicht, zijn comfortabel, hebben een uitstekende zuurstofvoorziening en zijn zeer duurzaam dankzij het hoogwaardige materiaal. Senso Select lenzen zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Heeft u een leesadditie? De Senso Select Zoom is de ideale lens voor iedereen die hoge eisen stelt aan goed zicht veraf, op tussenafstand en dichtbij zonder zichtbare overgangen. Senso Select Zoom is de eerste keus bij een leesadditie tot 2,25 D. Bij een leesadditie boven de 2,25 D biedt de Senso Select Duo uitkomst. Dit is een driehoekig multifocaal leesgedeelte. Hierdoor ontstaat een meerfocale optiek die een goede visus op elke afstand mogelijk maakt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Kom dan gerust eens langs bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen om u te laten informeren.