Loading

29 hoya hoofd 1

EYEGENIUS MULTIMEDIA OOGMETING

Update uw ogen met multimedia brillen

In de digitale wereld van nu hebben onze ogen het zwaar te verduren, maar gelukkig is hier wel de nodige bescherming voor beschikbaar. Om eerst te kijken of er een multimedia bril nodig is, voeren we een oogmeting bij u uit. Unique Optiek & Optometrie in Tegelen heeft het meetapparatuur EYEGENIUS in huis. Deze scan maakt duidelijk of beide ogen optimaal samenwerken. Als dit niet het geval is, dan moeten uw ogen en hersenen extra moeite doen, met als resultaat digitale oogstress. U kunt klachten krijgen als hoofdpijn, vermoeide en branderige ogen en nek en schouderpijn. Een multimedia bril kan dan de oplossing zijn voor uw klachten!

De EYEGENIUS multimedia quickscan voor uw ogen

Is uw binoculaire zicht optimaal, maar gebruikt u toch veel multimedia apparaten, dan adviseren wij de nieuwste multimedia brillen met HOYA-glazen. Deze brillenglazen ondersteunen uw zicht bij intensief gebruik van beeldschermen, door de coördinatie tussen beide ogen mee te wegen in het ontwerp van de glazen.

EYEGENIUS multimedia fullscan voor uw ogen

Blijkt er toch uit de scan dat uw ogen niet optimaal samenwerken, dan volgt er een uitgebreidere screening. Op nauwkeurige wijze stellen wij de stand van uw ogen én de benodigde correctie vast. Deze meetresultaten vertalen wij in multimedia glazen van HOYA met gedetailleerde compensatieprisma’s. Deze corrigeren uw zicht en zorgen dat u weer comfortabel kijkt.

Ervaar nu zelf wat dit voor u kan betekenen! Bel of mail ons voor een afspraak. U bent van altijd harte welkom bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen.