Loading

procornea artikel 2021 hoofd 9

EVER CLEAN PLUS LENZENVLOEISTOF: DE NIEUWSTE INNOVATIE

De keuze in contactlenzen is enorm. Zachte lenzen, vormstabiel, scleraal, nachtlenzen, daglenzen, maandlenzen, jaarlenzen en ga zo maar door. En dan hebben we het nog niet eens over de typen materialen en maatwerkopties. Gelukkig helpt uw contactlensspecialist u bij deze keuze, door te kijken naar de perfecte match met uw ogen. Maar, naast de juiste contactlens, is het ook belangrijk dat u beschikt over een goede vloeistof die bij u en uw lenzen past. Wilt u hier advies over? Kom gerust eens langs bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen.

Het belang van goede lenzenvloeistof

Als u al lenzen draagt, zult u dit misschien wel herkennen: na een tijdje dragen wordt het soms lastiger om de lenzen goed schoon te krijgen, of ze slaan juist snel droog.

Het wordt nog wel eens onderschat, maar het gebruik van de juiste lenzenvloeistof is essentieel bij het met plezier dragen van contactlenzen. Bij het gebruiken van een ongeschikte vloeistof kunnen problemen optreden zoals wazig zicht, minder comfort, branderigheid en zelfs allergische reacties. En ook hier is – net als bij contactlenzen – de keuze groot. Dus, wat is de beste keuze?

NIEUW! Ever Clean Plus lenzenvloeistof: de ultieme innovatie in contactlensverzorging

Bij Unique Optiek & Optometrie hebben we de nieuwste innovatie in lenzenvloeistof in huis: Ever Clean Plus. Ever Clean lenzenvloeistof bestaat uit een systeem met een desinfectievloeistof in combinatie met een tweedelig tablet. De ‘Plus’ staat voor de toevoeging die gedaan is aan de tablet. De toevoeging van het stofje povidone – een effectieve en lang werkende bevochtiger – draagt bij aan de stabiliteit van de traanfilm, wat extra comfort biedt. De toevoeging van het enzym lipase draagt bij aan een intensieve reiniging van lipiden die normaliter achterblijven op het lensoppervlak.

Daarbij komt dat Ever Clean Plus lenzenvloeistof geschikt is voor alle lenstypen én u de contactlenzen niet zelf schoon hoeft te wrijven. Doe de lens in het bakje met de vloeistof en de bruistablet, en in slechts twee uur is uw contactlens gereinigd, gedesinfecteerd, bevochtigd en geneutraliseerd. Vrij van conserveringsmiddelen.

Denkt u dat Ever Clean Plus voor u de oplossing kan zijn? Vraag het ons! Wij denken graag met u mee bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen