Loading

procornea dreamlite artikel 2020 hoofd

ERVAAR DE VRIJHEID MET DREAMLITE NACHTLENZEN

Het is officieel zomer! Daarmee komt de zomervakantie steeds dichterbij. Heeft u al leuke plannen gemaakt? Een zonvakantie, een actieve vakantie, een kampeervakantie of blijft u thuis? Tijdens de vakantie wilt u volop genieten en ontspannen en wilt u zich vooral niet druk maken over scherp zicht. In dat geval zijn DreamLite nachtlenzen echt iets voor u; overdag scherp zicht, zonder bril of contactlenzen. Wilt u meer weten? Bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen vertellen we u er graag meer over.

DreamLite nachtlenzen

De DreamLite nachtlens is een zogenaamde Orthokeratologie of Ortho-k contactlens. Dit type lens wordt ’s nachts tijdens het slapen gedragen. De speciale, op maat gemaakte lens corrigeert gedurende de nacht de vorm van het hoornvlies op een subtiele, gecontroleerde manier. Doordat DreamLite nachtlenzen ’s nachts gedragen worden krijgen de ogen overdag rust en ervaart u de vrijheid om zomerse buitenactiviteiten te ondernemen.

Overstappen naar DreamLite nachtlenzen

Nu de dagen steeds langer worden is het een ideaal moment om over te stappen naar DreamLite nachtlenzen: hoe langer het ’s avonds licht is, hoe minder men hoeft te wennen aan een mogelijk halo-effect, waarbij u een lichtbron ziet als een grotere vlek. Daarnaast is dit type contactlens ideaal voor mensen die last hebben van hooikoorts, omdat er overdag vrijuit gedruppeld kan worden met anti-hooikoortsmedicijnen.

Duurzame lenzen

DreamLite nachtlenzen zijn gemaakt van een hoog zuurstof doorlatend materiaal en gaan maar liefst een jaar lang mee. Deze maatwerk lenzen worden speciaal voor u geproduceerd op basis van de aanmeting door de contactlensspecialist. En is ook verkrijgbaar in een multifocale variant.

Bent u benieuwd of Dreamlite nachtlenzen iets voor u zijn? Bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen voorzien we u graag van meer informatie of een advies.