Loading...

procornea artikel 2021 hoofd 4

ER ZIJN GEEN MOEILIJKE OGEN: BYO PREMIUM ZACHTE CONTACTLENZEN OP MAAT

Heeft u regelmatig last van uw contactlenzen? Bijvoorbeeld omdat uw ogen snel geïrriteerd zijn? Komt het vaak voor dat u overdag uw lenzen moet omruilen voor een bril? Of wilt u simpelweg zachte lenzen waar u de hele dag op kunt vertrouwen, hoelang die dag ook duurt? Dan zijn BYO zachte maatwerklenzen voor u de ideale keus. Bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen vertellen we u er graag meer over.

Contactlenzen, afgestemd op uw ogen

BYO Premium zachte contactlenzen worden volledig op maat gemaakt. Hiermee verkleint u de kans op geïrriteerde ogen aanzienlijk. Geen oog is namelijk hetzelfde. De een is wat boller, de ander wat platter. En soms zit er een klein ‘hobbeltje’ in de vorm. Normaal gesproken geen enkel probleem, maar zelfs zo’n kleine oneffenheid zorgt ervoor dat een standaardlens niet goed aansluit op het oog. Het gevolg: prikkende en vermoeide ogen. Vaak wordt dan verteld dat u ‘moeilijke’ ogen heeft. Maar wij geloven niet in moeilijke ogen. Uw ogen moeten simpelweg net iets nauwkeuriger worden gemeten dan andere ogen.

Meer meten is meer weten

Bij een oogmeting wordt gemiddeld tot 9 mm dwarsdoorsnede van het oog opgemeten. Vaak is dat ruim voldoende voor harde lenzen. Een zachte lens heeft echter een dwarsdoorsnede van rond de 14 mm. Met een revolutionaire techniek meten we nu een veel groter deel van het oog. Door het oog tot wel 15 mm in kaart te brengen weten we exact de bolling van het oog en of er ergens kleine hoogteverschillen zitten. Dat is precies het verschil tussen een beetje goed of perfect passende lenzen.

Perfecte lenzen: Het beste resultaat voor uw ogen

Wilt u de hele dag plezier hebben van uw lenzen? Kies dan voor BYO. Er bestaat een contactlens voor elk oog. Daarom zeggen wij: er bestaan geen moeilijke ogen!

BYO Premium maatwerklenzen:

  • Optimaal draagcomfort op elk moment van de dag
  • Sublieme gezichtsscherpte, veraf en dichtbij
  • Ideale oplossing voor bestaande en nieuwe lensdragers
  • Ook multifocaal beschikbaar

Wilt u meer weten over BYO-maatwerklenzen? Stap dan gerust eens binnen bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen. We helpen u graag verder.