Loading

21 hoya hoofd 1 1

ENKELVOUDIGE BRILLENGLAZEN VAN HOYA: NULUX IDENTITY V+

Een hoogstaand brillenglas is het Nulux iDentity V+ glas van HOYA. Deze enkelvoudige glazen worden gepersonaliseerd door het integreren van individuele kenmerken. Denk hierbij aan de draagwijze van uw bril en de vorm van het montuur. Zo krijgt u een persoonlijk brillenglas waarmee u in alle richtingen scherp kunt zien.

Op maat gemaakte brillenglazen

Met op maat gemaakt wordt ook echt 100% op maat gemaakt bedoeld. Er wordt namelijk rekening gehouden met allerlei factoren die ervoor zorgen dat de brillenglazen perfect zijn voor uw gezicht en ogen. Zo wordt er naast de draagwijze en de vorm van het montuur ook gekeken naar de afstand tussen het brillenglas en uw hoornvlies, uw pupilafstand (afstand van het midden van uw neus tot de pupil) en de doorbuiging van het montuur en uw pupil.

Belangrijkste voordelen

De Nulux iDentity V+ enkelvoudige brillenglazen zijn zo ontwikkeld dat deze perfect meegaan in een moderne en dynamische levensstijl. U geniet altijd van een natuurlijk en helder gezichtsveld, ongeacht de richting waarnaar u kijkt. Bovendien ervaart u met Nulux iDentity V+ van HOYA meer contrast. U hoeft niet bang te zijn dat er sprake is van veel oogvergroting of -verkleining. Dit gaat ook op bij een hogere sterkte.

Wilt u meer informatie over de enkelvoudige brillenglazen Nulux iDentity V+ van HOYA? Bekijk de onderstaande folder of kom langs bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen. U bent van harte welkom.

hoya nulux identity v 2017 rechts