EnChroma glazen

Ben je kleurenblind? Dan gaat er met EnChroma glazen wellicht een hele nieuwe wereld voor je open. Kom voor een speciale kleurenblindbril langs bij Unique Optiek & Optometrie.

Het innovatieve Amerikaanse bedrijf EnChroma biedt verschillende typen brillenglazen, voor zowel binnen als buiten. Heeft je kind last van kleurenblindheid? Mogelijk is de bril dan ook voor hem of haar een verbetering. Onze opticien vertelt er graag meer over.

EnChroma kleurenblindbril testen?

Alle vragen aangaande de EnChroma kleurenblind-bril kan je met onze specialisten vanuit huis telefonisch doornemen.

Geïnteresseerd in de kleurenblind-bril of wil je iemand hiermee verrassen? Via onderstaande knop ga je naar onze pagina om de brillen te bekijken en te reserveren. Wij staan klaar met antwoorden, advies en oplossingen.

Producteigenschappen

Producteigenschappen van de EnChroma bril voor kleurenblinden:

  • Maximale UV-bescherming
  • Anti-reflectie coatings
  • Anti-kras, water en stof en gemakkelijk te reinigen
  • Extra’s: premium etui, schoonmaakdoekje en tasje inbegrepen
  • Draagt u contactlenzen? De brillen zonder sterkte kunnen gemakkelijk over lenzen worden gedragen.
  • Verbeterde kleuren en helderheid
  • Moderne monturen
  • Premium lensprestaties
  • Geavanceerde technologie

EnChroma glazen thuis proberen?

In deze vreemde tijden waarin we zoveel mogelijk afstand van elkaar houden komt Unique Optiek & Optometrie nu met de thuis-test optie. Alle vragen aangaande de EnChroma kleurenblind-bril kan je met onze specialisten vanuit huis telefonisch doornemen, waarna wij u de brillen toezenden om goed voorbereid zelf te gaan testen.

Geïnteresseerd in de kleurenblind-bril of wil je iemand hiermee verrassen? Via de contactknop ga je naar onze pagina om de brillen te bekijken en te reserveren. Wij staan klaar met antwoorden, advies en oplossingen. Ook op afstand!

Werken EnChroma glazen voor mij?

Het is goed te weten dat de kleurenblindbril een optisch hulpmiddel is voor mensen die kleurenblind zijn. De bril is geen remedie voor kleurenblindheid. De glazen zijn effectief voor ongeveer 4 van 5 rood/groene kleurenblinde mensen en bieden geen 100% kleurzicht.

Het duurt ongeveer 5 tot 15 minuten voor het effect van de lenzen merkbaar is. Resultaten variëren afhankelijk van het type kleurenblindheid en per persoon.

EnChroma glazen voor binnen

EnChroma bril proberen? Dan kan je altijd een afspraak maken met een van de specialisten van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen. We hebben de standaard monturen op voorraad. Indien je liever zelf een montuur uitzoekt, dan is dit ook mogelijk. Houd dan wel rekening met een langere levertijd, aangezien dit maatwerk betreft.

 

EnChroma glazen voor buiten

De EnChroma glazen outdoor-collectie zijn ontworpen om in de zon gedragen te worden en het kleurenzicht te maximaliseren. Ze bieden eveneens 100% UV-bescherming, een anti-spiegelcoating en zijn op sterkte verkrijgbaar.

EnChroma kinderbril voor kleurenblinde kinderen

Uiteraard zijn ook kleurenblinde kinderen bij ons aan het juiste adres voor een EnChroma kinderbril of een ander gewenst montuur waar onze opticien de EnChroma glazen in plaatst. Het is voor kinderen van groot belang om kleuren vanaf de jonge jaren te kunnen waarnemen zoals ze zijn en leeftijdsgenootjes ze zien.

Twijfel je of jou kind de kleuren goed waarneemt? Neem dan samen met hem of haar de online test af en je weet direct waar je mee te maken hebt en wat er eventueel aan gedaan kan worden. Unique Optiek & Optometrie helpt de kleintjes graag bij het zien van al het moois wat om hen heen waar te nemen is!