Loading

DUTZ SUMMER GOLD, CHIQUE EN TRENDY BRILLEN VOOR DE ZOMER

De beste modetrends komen uiteindelijk altijd weer een keer terug, vaak nog stijlvoller en sterker dan ooit. Dit is ook zeker het geval met het gebruik van metallic goud in kleding, brillen en mode-accessoires. In de Summer Gold collectie van Dutz Eyewear wordt dit bijzondere edelmetaal op subtiele wijze verwerkt in de monturen, met een elegante uitstraling tot gevolg. Onze opticiens laten deze unieke brillen graag aan u zien.

Stijlvolle gouden monturen met een tijdloze, verfijnde look

Het bekende materiaal goud kan iedere bril een subtiele touch geven. Deze touch wordt bovendien nog verfijnder wanneer het bijvoorbeeld gecombineerd wordt met een kleur als donkergrijs. Om het toch nog helemaal in de Dutz stijl te houden is de keuze van de ontwerpers gevallen op een combinatie van goud of rozé goud met pastelkleuren en prachtige zomerse aquarel tinten. Vintage maar toch tijdloos, ‘So Dutz’!

Dutz Summer Gold 5

Stralen in de zomer met een bril uit de Dutz Summer Gold collectie

Niet alleen de catwalks van New York en Parijs schitteren deze zomer dankzij de nieuwe goud trends. Ook u zal shinen met een Dutz Summer Gold bril. De ronde, uitgesproken vormen van de monturen in combinatie met de rijke warmte en tijdloze aantrekkingskracht van goud geven de brillen een subtiele gloed waarmee u bij iedere aangelegenheid in het oog springt.

Wilt u ook stralen als de zomerzon? Stap dan eens binnen bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen en maak kennis met de gouden brillen uit de Summer Gold collectie van Dutz Eyewear.