Loading

DUTZ NAJAARSCOLLECTIE: KLEURRIJKE BRILLEN MET EEN VINTAGE TOUCH

Connecting the dots, dat is waar het bij de brillen van Dutz Eyewear om gaat. Elk seizoen opnieuw. Ook voor de gloednieuwe herfst-winter brillencollectie volgden de Dutz designers de modetrends tijdens onder andere de New York en London Fashion Week weer op de voet. De jaren ’70 en ’80, spetterende kleuren: het kwam allemaal voorbij en u ziet het ook in de nieuwe collectie Dutz monturen voor zowel mannen als vrouwen terug. Bent u net zoals Unique Optiek & Optometrie meteen enthousiast? Kom dan langs in onze winkel in Tegelen om de brillen te proberen.

Vintage bril voor dames garandeert een 70’s look

Kent u ze nog, de — veelal oversized — vierkante monturen met licht afgeronde hoeken? Waarschijnlijk wel. Van vroeger óf van nu, want de retro en vintage-trend is immers nog altijd populair. Ook in de modewereld. Dutz speelt hier met haar nieuwe collectie ook volledig op in door verschillende oversized-monturen in tal van kleuren te introduceren. Gaat u voor een 70’s look met een bril in een subtiele kleur of kiest u voor één van de spetterende regenboogkleuren? De nieuwe collectie Dutz brillen maakt het allemaal mogelijk.

Subtiel ovalen monturen

Het zal u niet onbekend in de oren klinken dat ronde vormen afgelopen seizoenen in de mode waren. Dutz steekt ‘de ronde bril’ in een nieuw jasje, met een fonkelnieuw veelzijdig montuur. Ovaal vat de tijdgeest perfect samen. Het montuur is smal, subtiel en hiermee minimalistisch, stijlvol en tijdloos!

Nieuwe collectie Dutz brillen: een feest van kleuren

Dit najaar geeft u uw leven nog meer kleur met een mooie Dutz bril. Op de internationale catwalks was namelijk een variërend kleurenpallet terug te zien. Wat opviel? De kleuren roze en rood voerden de boventoon. Als reactie hierop introduceert Dutz dit najaar een aantal nieuwe tinten, waaronder de diep paarsrode kleur ‘Flatterend magenta’, de pittige tint ‘Chilipeper rood’, de donkerdere kleur rood ‘Biking red’. Liever geen rood én op de zaken vooruit lopen? Met de introductie van de kleur ‘Aqua blue’ (model DZ749) blikt Dutz alvast vooruit op de aankomende trends. Volgens de trendwatchers wordt aqua namelijk dé trendkleur van 2021! Kortom, keuze genoeg dus.

Meer weten over de Dutz brillen van dit najaar? U bent van harte bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen.