Loading

DUTZ KIDZ KINDERBRILLEN: SPEELS EN KLEURRIJK

Bent u op zoek naar een nieuwe bril voor uw kind? Overweeg dan een kinderbril van het Nederlandse merk Dutz kidz! In de ruime collectie vindt u mooie brillen voor jonge kinderen en uw zoon of dochter slaagt gegarandeerd. Unique Optiek & Optometrie heeft de Dutz kinderbrillen in de winkel en laat jullie graag kennismaken. Komen jullie snel een kijkje nemen in onze winkel in Tegelen?

Kinderbrillen met eigenwijs tintje

Dat een bril dragen een feestje is, bewijst de nieuwe collectie van Dutz kidz wel. De brillen zijn speels, een tikje brutaal en kleurrijk als nooit tevoren! In de ruime collectie vindt uw zoon of dochter ongetwijfeld een mooie bril die aan zijn of haar smaak voldoet en onze opticien helpt jullie graag verder op weg. Gaat uw kind graag voor een krachtig, blauw model? Of gaat zijn of haar voorkeur eerder uit naar een hippe, roze print? Waar jullie ook naar op zoek zijn, voor ieder kind is een perfecte Dutz kidz bril te vinden die past bij iedere outfit.

Originele monturen voor jongens en meisje

De Dutz kidz brillen kenmerken zich door originele ontwerpen en prints met een urban look. Mooie ronde vormen, brede vierkante monturen en cat-eye modellen, in de Dutz collectie vindt u het allemaal. Het gebruik van frisse, opvallende kleuren geven de brillen weer een jonge look die perfect bij jonge kinderen passen. Ook zijn alle monturen gemaakt van acetaat en dus klim- en klauterbestendig. U kunt uw kind dus met een gerust hart laten ravotten!

Jullie zijn van harte welkom in onze winkel in Tegelen om vrijblijvend de brillen te passen. De deur bij Unique Optiek & Optometrie staat wagenwijd voor jullie open!