Loading

DUTZ BRILLEN: NEONKLEUREN EN DIERENPRINTS STELEN DE SHOW

Unique Optiek & Optometrie in Tegelen presenteert dit jaar met trots haar nieuwe collectie Dutz brillen. De monturen zijn een verzameling van fluorescerende kleuren en stoere dierenprintjes en daarmee een verfrissende toevoeging aan uw look. Gaat u graag een tikkeltje anders door het leven of bent u simpelweg toe aan een nieuwe look & feel? Dutz brillen zijn het antwoord.

Monturen geïnspireerd door catwalktrends

In de nieuwe collectie Dutz brillen vindt u monturen die zijn voorzien van subtiele neon-, zebra-, leopard- en slangenprint accenten. De neontrend zagen we voornamelijk in de eighties en nineties.… tótdat grote fashion labels het modebeeld veranderden met neonkleurige haute couture op de catwalk. Dutz Eyewear doet mee met deze opvallende trend en wij zijn fan! Kijkt u met ons mee?

Dutz Brillen met zebraprint zijn de nieuwe trend

Als we kijken naar de nieuwe collectie Dutz brillen, is vooral de zebraprint hot en happening. Dutz Eyewear heeft het modebeeld dan ook nauwlettend in de gaten gehouden en guess what? Tijdens de meest recente internationale catwalkshows pronkten verschillende grote namen met printjes als leopard, slang en zebra. Volgens Google is de zoekopdracht naar zebraprint het afgelopen najaar met 250 procent gestegen. Alles bij elkaar opgeteld vond Dutz Eyewear dit reden genoeg om haar inspiratie hieruit te halen. Last but not least kunt u tevens kiezen uit kleurrijke variaties met felrood, emerald groen en de kleur van het jaar 2020: classic blue. Uzelf laten verrassen was nog nooit zo makkelijk.

Dutz Neon en Dieren 5

Monturen met comfortabele pasvorm en verfijnde materialen

Unique Optiek & Optometrie vindt de pasvorm en de materialen waar de Dutz brillen van zijn gemaakt minstens zo belangrijk als de overall look. De collectie monturen kenmerkt zich dan ook door transparant en hoogwaardig acetaat en verfijnde metal wires. De designs hebben een ingetogen en subtiele uitstraling met een comfortabele pasvorm, maar áltijd met een stijlvolle knipoog.

De opticien van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen heeft een stralende collectie Dutz brillen samengesteld en laat deze graag aan u zien. Komt u binnenkort langs voor een uitgebreid en gezellig pasmoment? Ons team staat voor u klaar… uiteraard met een vers gezet kopje koffie of thee!