Loading...

procornea dreamlite zoom nachtlenzen artikel aug 2020 hoofd 1

DREAMLITE ZOOM MULTIFOCALE NACHTLENZEN: UW ‘NIEUWE LEESBRIL’

Nooit meer een leesbril nodig? Voor degenen die vaak hun leesbril kwijt zijn of vergeten mee te nemen klinkt dat als muziek in de oren. Op het moment dat u de kleine lettertjes niet meer goed kunt lezen, kunt u in plaats van een leesbril ook kiezen voor multifocale contactlenzen. Wilt u nog liever overdag helemaal geen (lees)bril of lenzen dragen, maar wel scherp kunnen zien? Kies dan voor DreamLite Zoom nachtlenzen. Deze lenzen draagt u ’s nachts en doet u ’s ochtends weer uit. De contactlensspecialist van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen vertelt u er graag meer over.

Wat zijn DreamLite Zoom nachtlenzen?

De DreamLite Zoom nachtlens is een zogeheten Ortho-k contactlens. De speciale, op maat gemaakte contactlenzen corrigeren gedurende de nacht de vorm van het hoornvlies op een subtiele, gecontroleerde manier. Zie het als een beugel voor uw ogen. Overdag heeft u haarscherp zicht en kunt u vrijuit werken, sporten en eropuit gaan zonder uw bril of lenzen. Het proces is bovendien 100% omkeerbaar: wanneer u om welke reden dan ook wilt stoppen is het effect binnen enkele dagen weg.

Zeg maar dag tegen de leesbril

Moeite met het lezen van de kleine lettertjes? Bijna iedereen krijgt hiermee te maken (meestal vanaf het veertigste levensjaar). Presbyopie is het gevolg van het ouder worden van het oog. Naarmate we ouder worden neemt de elasticiteit van de ooglens af en wordt het scherpstellen op korte afstand moeilijker. Dit is vaak goed te merken tijdens het lezen of werken op korte afstand. Het oog kan zich minder goed focussen en heeft een leesadditie nodig om dit te corrigeren. Geen zin in een leesbril? Kies voor DreamLite Zoom nachtlenzen. De hele dag scherp zien, zowel veraf als dichtbij.

Voordelen van DreamLite Zoom nachtlenzen:

  • Overdag geen (lees)bril of lenzen nodig;
  • vrijheid in sport en beweging;
  • veilig en volledig omkeerbaar;
  • ideaal voor hooikoortspatiënten.

Heeft u interesse in DreamLite Zoom nachtlenzen? Kom langs bij Unique Optiek & Optometrie vanuit regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo en bespreek de mogelijkheden.