Loading

dreamlite nachtlenzen in de winter 1

DREAMLITE NACHTLENZEN: OOK FIJN IN DE WINTER

In de winter zitten we veel binnen, maar we willen ook regelmatig een frisse neus halen, de natuur in, een rondje fietsen of hardlopen. Door het grote verschil in temperatuur binnen en buiten beslaan brillenglazen. Dat temperatuurverschil kan ook vervelend zijn voor dragers van contactlenzen. Daar is een oplossing voor: DreamLite nachtlenzen. Ontdek ze bij de contactlensspecialist van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen.

DreamLite contactlenzen: draag ze alleen ’s nachts

Met deze speciale nachtlenzen hoeft u overdag geen lenzen of bril te dragen. De DreamLite nachtlenzen draagt u alleen ’s nachts, waardoor uw ogen overdag rust krijgen. U heeft de hele dag scherp zicht, kunt alle activiteiten ondernemen zonder rekening te hoeven houden met uw lenzen. Dus of het nu warm of koud is, zomer of winter, DreamLite nachtlenzen bieden uitkomst.

Tip: heeft u last van hooikoorts? Probeer DreamLite nachtlenzen

Ook als u hooikoorts heeft, zijn DreamLite nachtlenzen ideaal. Tegenwoordig begint het hooikoortsseizoen al in februari, omdat Nederland steeds warmer en vochtiger wordt. Zo’n 10-20% van de Nederlanders heeft last van hooikoorts en dat aantal blijft stijgen. Door het overmatig tranen en in de ogen wrijven, is het overdag dragen van lenzen meestal niet prettig. Dan is het toch fijn om overdag geen lenzen te hoeven dragen? Bovendien kunt u gewoon overdag druppelen met anti-hooikoortsmedicijnen wanneer u kiest voor DreamLite nachtlenzen.

Heeft u interesse in DreamLite nachtlenzen? Kom dan gerust eens langs in de winkel vanuit de regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo om u te laten informeren. Tot snel bij Unique Optiek & Optometrie!