Loading...

procornea artikel 2021 hoofd 7 1

DREAMLITE NACHTLENZEN: DURF TE DROMEN

’s Nachts dromen van wat u overdag wilt doen. Elke dag genieten van scherp zicht. U vrij voelen en alles doen wat u wilt doen alsof u nooit een bril of lenzen nodig heeft gehad. De ultieme bewegingsvrijheid en comfort. Met DreamLite nachtlenzen kan het. Meer weten? Neem contact op met Unique Optiek & Optometrie in Tegelen of kom gerust eens langs!

DreamLite nachtlenzen bieden vrijheid

Stelt u zich eens voor dat er contactlenzen zijn die u overdag niet hoeft te dragen, maar dat u wél de hele dag scherp ziet. Zonder bril, natuurlijk. DreamLite nachtlenzen maken deze droom waar. Zeg gedag tegen gedoe met uw lenzen of bril tijdens het sporten, of oogirritaties na een dag contactlenzen dragen. Spreekt dit u aan en heeft u een min-sterkte tussen de -0,75 en -5,00 D met een maximale cilinder van -2,50? Dan zijn DreamLite nachtlenzen waarschijnlijk dé oplossing voor u.

Hoe werken de DreamLite nachtlenzen?

Anders dan daglenzen werken DreamLite nachtlenzen meer als een beugel. U heeft ze ’s nachts in en doet ze overdag uit. De speciale, op maat gemaakte, vorm van de lens maakt het hoornvlies als u slaapt ongemerkt iets platter. Hiermee wordt uw oogafwijking gecorrigeerd. Het proces is 100% omkeerbaar. Als u stopt met dragen van de nachtlenzen, keren uw ogen binnen een paar dagen terug naar hun oorspronkelijke vorm. Ideaal als u laseren niet aandurft of als dit niet kan. DreamLite nachtlenzen zijn ook beschikbaar in een multifocale en torisch-multifocale variant: DreamLite Zoom nachtlenzen. Leg die leesbril dus maar aan de kant! DreamLite Zoom heeft een bereik tot en met leesadditie + 1,50 D. De hele dag scherp zien, zowel veraf als dichtbij.

Start vandaag nog als u:

✔ Overdag geen (lees)bril of lenzen wilt dragen;
✔ Vrijheid wilt in sport en beweging;
✔ Een veilig en volledig omkeerbaar alternatief zoekt voor een laserbehandeling.

#durftedromen met DreamLite nachtlenzen

Een stevig potje voetbal, flink zweten in de sportschool, die leuke zonnebril op, frisbeeën in het park of een verfrissende duik. Durf te dromen van de ultieme vrijheid zonder een (lees)bril of lenzen overdag. Vraag uw contactlensspecialist bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen naar de mogelijkheden voor uw eigen DreamLite nachtlenzen.