Loading...

alcon de ideale lenzen hoofd

DE IDEALE LENZEN VOOR EEN DRUKKE LEVENSSTIJL

Bent u weleens in slaap gevallen met uw contactlenzen nog in? Zit u vaak zo lang achter de diverse beeldschermen dat uw ogen onprettig aanvoelen? Draagt u de lenzen soms langer dan 10 uur per dag? U bent niet de enige, want in de Benelux bedraagt de gemiddelde draagtijd ongeveer 14 uur. Dit is veel meer dan de aanbevolen tijd van 8 à 10 uur. Daarnaast zegt 65% van de lensdragers weleens in slaap te vallen met de lenzen in. Hoog tijd voor contactlenzen die voldoen aan de eisen van de moderne tijd!

Flexibel contactlenzen dragen

AIR OPTIX® NIGHT&DAY® AQUA maandlenzen bieden u de flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer u uw lenzen wilt dragen. Als u wilt, kunt u ze zelfs tot maximaal 30 dagen lang zowel overdags als ‘s nachts dragen¹! Het is dan ook niet gek dat AIR OPTIX® NIGHT&DAY® AQUA soms gebruikt wordt als bandagelens na bijvoorbeeld een oogoperatie.

De hoogste zuurstofdoorlaatbaarheid

AIR OPTIX® NIGHT&DAY® AQUA contactlenzen hebben de hoogste zuurstofdoorlaatbaarheid* van alle toonaangevende, zachte contactlenzen² voor wittere en gezond uitziende ogen.

Is AIR OPTIX® NIGHT&DAY® AQUA iets voor u?

AIR OPTIX® NIGHT&DAY® AQUA maandlenzen zouden ideaal kunnen zijn voor u wanneer:

  • u vaker dan 3 keer per week in slaap valt of een dutje doet met uw lenzen in
  • u veel reist en tussendoor wilt slapen, ook als u uw lenzen nog in heeft
  • u comfortabel lenzen wilt dragen de hele dag door

Als u zich herkent in de volgende punten, dan zijn AIR OPTIX® NIGHT&DAY® AQUA maandlenzen wellicht een goede optie. Vraag ons er eens naar in de winkel!

¹Niet iedereen kan de lenzen 30 dagen en nachten dragen. Onze contactlensspecialist kan u vertellen wat verstandig is in uw specifieke situatie.
²Based on the ratio of lens oxygen transmissibilities; Alcon data on file, 2009, 2010
aqua night and day 2017