Loading...

DAILIES TOTAL1® DAGLENZEN IN EEN NIEUW GOUDEN JASJE

Dat de DAILIES TOTAL1® daglenzen van Alcon goud waard zijn, bewijst de nieuwe verpakking op glorieuze wijze. Het nieuwe ‘jasje’, dat u wellicht al heeft mogen bewonderen bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen, is een weerspiegeling van de gouden eigenschappen waarmee de contactlenzen van Alcon verrijkt zijn.

Nieuwe verpakking, zelfde contactlenzen

De unieke combinatie van eigenschappen van de DAILIES TOTAL1® daglenzen zorgt ervoor dat u mag genieten van draagcomfort op maximaal niveau.1 Niet gek dus dat er aan de vertrouwde topkwaliteit van de lenzen niets is veranderd. De verpakking daarentegen was toe aan iets meer allure. Door deze te voorzien van gouden accenten krijgt de verpakking de luxueuze uitstraling die zij verdient.

Extra aandacht voor de unieke voordelen

Veruit de meest unieke eigenschap van de DAILIES TOTAL1® daglenzen is haar watergradiënt.2 Hoe u daar als lensdrager van profiteert?

Een toplaag die bestaat uit bijna 100% water.3 Watergradiënt maakt dat het watergehalte van 33% in de kern geleidelijk toeneemt tot bijna 100% aan het oppervlak van de contactlens.3 De DAILIES TOTAL1® daglenzen hebben door haar watergradiënt een lage wrijvingscoëfficiënt, die ongemak tot een minimum beperkt. Daarom voel je deze niet. 1,2,3

DAILIES TOTAL1® daglenzen: wat vindt u van de nieuwe look?

Het is dus niet voor niets dat het gouden symbool van watergradiënt een speciale en prominente plek op de nieuwe verpakking van DAILIES TOTAL1® heeft gekregen. Zo weet u als lensdrager in één oogopslag wat u van de daglenzen van Alcon mag verwachten. De verpakking heeft immers niet alleen een mooie uitstraling, maar is ook voorzien van nuttige informatie. Wij zijn benieuwd: wat vindt u van de nieuwe verpakking? Laat het ons vooral weten!

Staan DAILIES TOTAL1® daglenzen wat u betreft ook op de eerste plaats? Of Wilt u graag meer weten over de andere contactlenzen en producten van Alcon? De opticien van Unique Optiek & Optometrie praat u graag bij over de voordelen. Kom gerust eens langs! Onze winkel is gevestigd in de regio van Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo.

* In a randomized subject-masked clinical study, Alcon data on file, 2011. 

  1. Based on critical coefficient of friction measured by inclined plate method; significance demonstrated at the 0.05 level: Alcon data on file.2011.
  2. Angelini TE, Nixon RM, Dunn AC, et al. Viscoelasticity and mesh-size at the surface of hydrogels characterized with microrheology. Invest Ophthalmol Vis Sci. 2013; 54;E-abstract 500.
  3. Kern J, Maissa C, Schwarz S, Mergenthal R. Performance of daily disposable contact lenses in symptomatic wearers. Optom Vis Sci. 2014;91:E-abstract 145202