Loading

DAILIES® AQUACOMFORT PLUS® daglenzen 15

DAILIES® AQUACOMFORT PLUS® MULTIFOCAL: MULTIFOCALE DAGLENZEN

Draagt u al contactlenzen voor veraf, maar bent u toe aan een leesbril? Dan zijn wellicht multifocale lenzen iets voor u. Neem bijvoorbeeld de DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal daglenzen van Alcon. Deze lenzen bieden gedurende de dag op-en-top comfort door de unieke bevochtigingstechnologie. En dankzij Precision Profile™ is een uiterst scherp zicht van dichtbij, veraf en de tussenafstanden gewaarborgd.

Multifocale contactlenzen met verfrissend comfort

Een kraakhelder zicht en tegelijkertijd een aangenaam draagcomfort de gehele dag door: dat is de perfecte omschrijving van de DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal lenzen. De multifocale daglenzen bevatten drie verschillende bevochtigingscomponenten voor een onovertroffen comfort. Bij elke oogknippering worden de contactlenzen voldoende bevochtigd waardoor u iedere keer opnieuw profiteert van ultieme frisheid.

DAILIES® AQUACOMFORT PLUS® daglenzen 16

Scherp zien op alle afstanden

Niets is vervelender dan steeds een leesbril moeten opzetten om de (kleine) lettertjes op de verpakking te lezen. Ga voor het best denkbare kijkgemak én comfort en kies voor de DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal lenzen. Deze daglenzen beschikken over het unieke Precision Profile™ design. Dit betekent dat u op werkelijk iedere afstand scherp kunt zien. Tel daar het onovertroffen comfort bij op en u wilt nooit meer anders.

Daglenzen bieden veel gemak

Het grote voordeel van daglenzen is dat deze geen onderhoud behoeven. Nadat u de DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal een dag gedragen heeft, gooit u deze gewoon weg. De volgende dag ligt er weer een fris setje lenzen klaar. Geen gedoe met vloeistoffen dus.

Wilt u meer weten over de DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal daglenzen van Alcon of wilt u een proefsetje lenzen proberen? Stap dan eens binnen bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen. We geven graag meer informatie.