Loading...

DAILIES® AQUACOMFORT PLUS® daglenzen 1

DAILIES® AQUACOMFORT PLUS® DAGLENZEN: SCHERP OP SCHOOL

Wist u dat de onderhoudsvriendelijke DAILIES® AquaComfort Plus® daglenzen ideaal zijn voor de jongeren onder ons? Perfect dus, om deze contactlenzen onder de aandacht te brengen bij uw zoon of dochter. Zo start hij of zij met perfect zicht aan een nieuwe schooldag en heeft u als ouder een zorg minder. Interesse? De opticien van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen heeft de lenzen voor u op voorraad. Vanuit de regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo bent u zo bij ons!

Contactlenzen voor alle gehaaste tieners onder ons*

De zomervakanties zijn inmiddels allemaal ten einde en de (digitale) schoolbanken zijn klaargestoomd voor een nieuw schooljaar. Merkt u dat uw kind zich al langere tijd stoort aan zijn of haar bril en dat hij of zij klaar is voor een ‘volgende stap’? De DAILIES® AquaComfort Plus® lenzen van Alcon zijn zeer makkelijk in onderhoud, zo draagt u elke dag een nieuwe lens en is reiniging dus niet nodig.

DAILIES® AquaComfort Plus® daglenzen: ideaal op school en tijdens het sporten

Het fijne aan de DAILIES® AquaComfort Plus® lenzen is dat het daglenzen zijn, waardoor uw zoon of dochter zelf kan kiezen wanneer hij of zij ze draagt. Zo kan uw kind bijvoorbeeld de ene dag thuis een bril dragen terwijl hij/zij de andere dag op school juist liever met contactlenzen verschijnt. Of wat dacht u van een naschoolse sportsessie, waar de DAILIES® AquaComfort Plus® daglenzen zich perfect voor lenen?

“Dag lenzen!”

Ook prettig: de DAILIES® AquaComfort Plus® daglenzen gooit u na een draagdag gewoon in de prullenbak, waardoor geknoei met lenzenvloeistof voorkomen wordt…. Letterlijk “dag lenzen!” dus! Maximale prestaties, minimale inspanning… is dat niet precies waar uw zoon of dochter behoefte aan heeft?

Meer weten over de DAILIES® AquaComfort Plus® daglenzen? Onze opticien vertelt u graag meer over deze (en andere) contactlenzen van Alcon. Vanuit Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo zijn wij immers hét adres voor het aanschaffen van brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Zien wij u binnenkort bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen?

© Alcon Inc. BNLX-DAP-2000021 09/2020

*Voor indicaties, contra-indicaties en waarschuwingen verwijzen wij u naar de

gebruiksaanwijzing van het relevante product.