Loading

alcon dailies aquacomfort plus contactlenzen hoofd

DAILIES® AQUACOMFORT PLUS®: COMFORTABELE MULTIFOCALE CONTACTLENZEN

Niet iedereen vindt het prettig om altijd een bril te dragen. Contactlenzen zijn dan de oplossing. Ook mensen die baat hebben bij een multifocale oogoplossing, omdat ze problemen hebben met zien van dichtbij en veraf, kunnen contactlenzen dragen. Speciaal voor hen ontwikkelde Alcon de DAILIES AquaComfort Plus® multifocale daglenzen.

Comfortabele multifocale daglenzen

U draagt uw contactlenzen alleen met plezier als ze comfortabel zitten. Dit betekent onder andere dat u helder ziet en dat de DAILIES AquaComfort Plus® multifocale daglenzen voldoende worden bevochtigd. Door het zogenoemde Precision Profile ziet u zowel van dichtbij als veraf scherp en heeft u uw multifocale bril niet meer nodig. De DAILIES AquaComfort Plus® multifocale contactlenzen zijn daarnaast voorzien van drie bevochtigingscomponenten. Deze componenten worden geactiveerd als u met uw ogen knippert. Hierdoor profiteert u keer op keer van frisse lenzen.

Wees flexibel met multifocale daglenzen

DAILIES® AquaComfort Plus® multifocale lenzen zijn daglenzen. Als u daglenzen draagt, dan profiteert u van verschillende voordelen. Voorbeelden hiervan zijn flexibiliteit en het feit dat u zich nauwelijks druk hoeft te maken over onderhoud. U draagt de contactlenzen wanneer u wilt en dus bijvoorbeeld op momenten wanneer u geen bril wilt dragen, zoals tijdens het sporten. Daarna kunt u de contactlenzen gewoon weggooien. Hierdoor is er geen sprake van gedoe met lenzenvloeistof om ervoor te zorgen dat uw lenzen optimaal blijven presteren.

Bent u benieuwd of de nieuwe DAILIES® AquaComfort Plus® contactlenzen iets voor u zijn? Kom dan gezellig langs in de winkel. We kunnen u er van alles over vertellen.

dailies aquacomfort naast artikel