Loading

illustration-4924546_1280

Meer ruimte, minder mensen

We hebben grote meubelen en vitrines uit de winkelruimte verwijderd, zodat men te allen tijde de gepaste afstand van elkaar kan houden, minimaal 1.5 meter. Alle momenten die normaal gesproken binnen deze 1.5 meter plaatsvinden gaan achter plexiglas gebeuren.

Ondanks onze ruime winkel gaan wij niet meer dan 6 personen tegelijk binnenlaten. Altijd genoeg ruimte voor iedereen is de norm, kom indien mogelijk alleen.

  • Een oogmeting en het aanmeten van de bril worden met speciale apparatuur gedaan waarbij wij niet binnen 1.5 meter (gegarandeerd) van jou hoeven te komen. De handschoenen, mondkapjes en extra (uitgebreide) hygiëne maatregelen blijven uiteraard ook van kracht!
  • Glasadvies kunnen wij goed geven zoals men gewend is, veilig achter plexiglas. Dit maakt het voor ons werkbaar en kunnen wij je toch goed van dienst zijn.
  • Reparaties voeren wij gewoon uit.
  • Brillen passen: dit zal op een gepaste manier gebeuren (geen contact), alle monturen worden na het passen grondig gereinigd voor deze weer op het rek teruggaan.
  • Contactlens-controles/aanpassingen en optometrie gaan aan de hand van urgentie, hierdoor kan het zijn dat je iets langer moet wachten op de afspraak. Veiligheid staat nog steeds voorop!

Dus maak gerust een afspraak voor een nieuwe bril, wij zien je graag in onze winkel aan de kerkstraat 51 te Tegelen

#StaySafe en tot snel!

Iris en Team Unique Optiek & Optometrie