Loading

multifocale maatwerklenzen conform

CONFORM® MULTIFOCALE HARDE LENZEN: COMFORTABEL SCHERP ZIEN

We krijgen er allemaal mee te maken: op een zeker moment wordt het schakelen tussen dichtbij en veraf steeds lastiger. Wilt u niet het ongemak van een leesbril, maar wel scherp zicht op alle afstanden? Kies dan voor de multifocale lenzen van het vooraanstaande merk Conform®. Deze harde lenzen zijn door het speciale ontwerp uiterst comfortabel en bieden een uitzonderlijk scherp zicht.

Maatwerk lenzen

De Conform® lenzen worden helemaal op maat gemaakt, wat zorgt voor ultiem draagcomfort. Het unieke ontwerp en de toepassing van uitgekiende technieken maakt deze lens anders dan andere lenzen. Zo kunnen er geen stofdeeltjes achter de contactlens komen en is er veel aandacht besteed aan de afwerking van de rand. Dankzij slimme technieken zijn de randen nauwelijks voelbaar; dit is bij de meeste harde lenzen echter wel het geval.

Het allerscherpste zicht

Harde lenzen zorgen voor een scherper zicht dan zachte lenzen doordat ze hun vorm altijd behouden. De Comform® lenzen bieden een nóg beter zicht door de speciaal ontworpen voorkant. Dit merkt u meteen bij schemering en autorijden in het donker.

Ga voor de gezondste keuze

Dankzij het doordachte ontwerp van de lens en de speciale manier van aanmeten, past de lens altijd naadloos op uw oog. Hierdoor is de kans op rode en geïrriteerde ogen tot een minimum beperkt.

Perfect als multifocale lenzen

Doordat de Conform® lenzen groter zijn dan andere harde lenzen, zijn ze bij uitstek geschikt als multifocale lenzen. De contactlenzen blijven immers goed op hun plek zitten, waardoor schakelen tussen dichtbij en veraf geen enkele moeite kost.

De Conform® lenzen bieden het beste van twee werelden: het scherpe zicht van harde lenzen en het comfort van zachte lenzen. Unique Optiek & Optometrie in Tegelen maakt deze bijzondere contactlenzen helemaal op maat voor u. Kom gerust eens langs voor meer informatie.

conform naast artikel