Loading

CATCHY BBIG KINDERBRILLEN VOOR STOERE KIDS MET STIJL

BBIG kinderbrillen zijn supercool, vrolijk en voor kinderen met smaak. De collectie prijkt van monturen die klim- en klauterbestendig zijn en lekker zitten. Precies de juiste ingrediënten voor een hippe kinderbril als u het aan de opticien van Unique Optiek & Optometrie vraagt. Is uw zoon of dochter toe aan een (nieuwe) bril? Dan worden jullie vast en zeker blij van de uiteenlopende collectie BBIG kinderbrillen. Kom gerust eens bij ons langs als u in de buurt van Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo bent.

Eindeloze collectie BBIG monturen voor álle kinderen

Kinderen zijn dan wel jong en ze weten niet alles… ze weten precies wat ze wel en niet leuk vinden. Hetzelfde geldt voor de keuze van een kinderbril. Speciaal daarvoor heeft BBIG kinderbrillen die passen bij uiteenlopende smaken en stijlen. Of uw kind nu van stoer en kleurrijk of semi-volwassen en subtiel houdt, er zijn opties genoeg. Ook doen de brillen zeker niet onder voor monturen voor volwassenen. Integendeel: de brillen zijn zeer stevig, met grootste zorg gemaakt en verschijnen in tal van trendy designs.

BBIG kinderbrillen waarmee uw zoon of dochter modieus voor de dag komt

Het label maakt voor de vrolijke kinderbrillen gebruik van hoogwaardig acetaat, metaal of een combinatie hiervan. Deze materialen zijn oerdegelijk, dus uw kind kan ongestoord spelen met een BBIG kinderbril op zijn of haar neus. Wel in stijl uiteraard, want alle BBIG kinderbrillen zijn supertrendy. Enerzijds vindt u hoekige, smalle monturen en anderzijds ronde kinderbrillen met bijzondere details. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een pilotenbril in prachtige blauwe en paarse tinten? Of een kinderbril in roségoud, geel of zelfs transparant? Maak samen een keuze in onze ruime collectie!

Kom de BBIG kinderbrillen met eigen ogen bewonderen bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen.