Loading

CARBON WOOD VAN J.F. REY: BRILLEN VOOR DE STIJLVOLLE MAN

Wenst u een modern en stijlvol montuur te dragen dat nét een tikkeltje anders is dan de rest? Wacht dan niet langer en maak bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen kennis met de CARBON WOOD collectie van J.F. Rey. Voor deze lijn worden hout en carbon met elkaar gecombineerd en op een bijzondere manier verwerkt. De brillen garanderen een stoere, mannelijke en sportieve uitstraling.

Brillen van hout en oersterk carbon

De monturen uit de nieuwe CARBON WOOD collectie van J.F. Rey zijn te herkennen aan het gebruik van fineerhout en carbon. Het hout wordt als laag over het carbon verwerkt en neemt de bovenste helft van de voorkant van het montuur in beslag, zodat de onderste laag carbon zichtbaar blijft. Het resultaat hiervan is een oogverblindend contrast tussen natuurlijke houttinten en de kleur die u kiest, bijvoorbeeld zwart of blauw.

Carbon Wood J.F. Rey 5

Trendy, lichtgewicht monturen

Het gebruik van het dunne hout en het oersterke carbon én de manier waarop deze in de monturen terugkomen, zorgen voor een karakteristiek, stoer en creatief uiterlijk. En omdat de brillen zijn gemaakt van lichtgewicht materialen, zult u het nauwelijks merken wanneer u een bril uit de CARBON WOOD collectie draagt. Tot u in de spiegel kijkt of positieve reacties ontvangt van de mensen om u heen! De brillen zijn namelijk subtiel, maar stijlvol tegelijk. Door de excentrieke combinatie van hout en carbon, maar ook door de te herkennen vintage houttinten. De collectie bestaat uit zowel vierkante, als meer afgeronde monturen. Er zit dus ongetwijfeld een juiste bril voor u tussen.

Klaar voor wat nieuws? Kom dan langs bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen en probeer vrijblijvend de brillen uit de nieuwe, CARBON WOOD collectie van J.F. Rey. Onze opticiens kijken graag met u mee.