Loading

procornea artikel 2021 hoofd 4

BYO PREMIUM ZACHTE CONTACTLENZEN OP MAAT

Er zijn geen moeilijke ogen

Komt het vaak voor dat u overdag uw lenzen moet omruilen voor een bril? Heeft u snel last van vermoeide, rode of geïrriteerde ogen? Vaak wordt dan gezegd dat u ‘moeilijke’ ogen heeft, maar moeilijke ogen bestaan niet. Het is een kwestie van de juiste match. Wij laten u graag kennismaken met BYO zachte maatwerklenzen. 

Meer meten is meer weten

Bij een oogmeting wordt gemiddeld tot 9 mm van uw oog opgemeten. Vaak is dat ruim voldoende voor vormstabiele lenzen. Een zachte lens is echter rond de 14 mm. Wat gebeurt er dan met de rest? Het overige deel van de lenspassing werd vaak berekend op basis van ervaringscijfers. Deze cijfers gaan uit van een perfect ronde vorm van het oog. Eventuele oneffenheden van het oog werden hierbij niet meegenomen, maar juist die oneffenheden kunnen zorgen dat een ‘standaard’ zachte lens niet helemaal goed past met als gevolg geïrriteerde ogen.

BYO zachte maatwerklenzen: de beste match voor uw ogen

BYO Premium maatwerklenzen worden volledig op uw ogen berekend met behulp van de nieuwste technieken. Door het oog tot wel 15 mm in kaart te brengen, weten we exact wat de bolling van het oog is en of er ergens kleine oneffenheden zitten. Dat is precies het verschil tussen redelijk of perfect passende lenzen. De combinatie van deze revolutionaire aanmeettechniek en de precisie van BYO Premium maatwerklenzen betekent voor u het ultieme draagcomfort. Een lens die precies aansluit op uw oog. Immers: Uw ogen kunt u niet veranderen, uw lenzen wel.

BYO Premium maatwerklenzen:

  • Optimaal draagcomfort op elk moment van de dag
  • Sublieme gezichtsscherpte, veraf en dichtbij
  • Ideale oplossing voor bestaande en nieuwe lensdragers
  • Ook multifocaal beschikbaar

Meer weten over BYO Premium maatwerklenzen? Of deze unieke techniek? Kom dan bij ons langs in de winkel.