Brillenzaak Venlo

Ben jij toe aan een bril of contactlenzen? Kom dan naar Unique Optiek & Optometrie in de omgeving van Venlo. In deze brillenzaak vind je alles wat je van een opticien mag verwachten én net nog een stapje meer. De brillenzaak heeft de nieuwste collecties in huis, heeft deskundig personeel en daarnaast is het de eerste brillenzaak in Europa waar brillen voor kleurenblindheid verkrijgbaar zijn.

Brillenzaak Venlo

Brillenzaak Unique Optiek in Venlo

Brillenzaak Unique Optiek & Optometrie is gevestigd in het pittoreske centrum van Tegelen, op korte afstand van Venlo. In de regio zijn wij de specialist op het gebied van contactlenzen, zonnebrillen, kleurenblindheidbrillen en reguliere brillen.
De brillenzaak is goed te bereiken met de auto, fiets en zelfs het openbaar vervoer. Mocht je met de auto komen dan kan er gratis geparkeerd worden op diverse parkeerplaatsen die op loopafstand van de winkel zijn

Wat ons bijzonder maakt als brillenzaak in Venlo is ons team aan specialisten. Ons team bestaat uit 4 opticiens, 4 contactlensspecialisten, 1 optometrist en 1 kleurenblindspecialist. Naast de standaardwerkzaamheden bieden wij ook speciale opties zoals diabetes-glaucoomscreenings, contactlens-aanpassingen en -controles en het aanmeten van de EnChroma kleurenblind glazen.
Als brillenzaak in Venlo werken we ook nauw samen met de huis- en oogartsen in de regio.

Contactlenzen

Een onderdeel van onze brillenzaak zijn contactlenzen. Zo zijn we gespecialiseerd in daglenzen, harde lenzen, maandlenzen, multifocale lenzen, torische lenzen, nacht lenzen en medische lenzen. Op die manier kunnen wij voldoen aan de wensen en behoeften van al onze klanten.
Onze contactlensspecialisten zijn uiterst deskundig en kijken samen naar de juiste variant voor jou. Daarnaast vinden wij de kwaliteit van onze contactlenzen en service zeer belangrijk, dus laten we je op tijd terugkomen voor eventuele controles en nazorg.

Brillen

Als dé brillenzaak van Venlo hebben wij natuurlijk een groot assortiment aan diverse brillen op voorraad. Onze brilspecialisten staan dagelijks klaar voor alle vragen en adviezen omtrent brillen. Zij zorgen ervoor dat jij een bril ontvangt die past bij jouw behoeftes, maar ook levensstijl. Het is zowel mogelijk om bij ons in de winkel langs te komen, maar daarnaast ook een optie om online eventuele monturen te reserveren die je graag wilt proberen. Zo ben je er zeker van dat deze tijdens je bezoek voorradig zijn.

Brillenzaak Venlo

Zonnebrillen

Ons assortiment bestaat natuurlijk ook uit zonnebrillen. Wij werken samen met gerenommeerde merken zoals Ray-Ban, Wayfarer en Aviator. Het aanbod varieert van standaardmodellen tot unieke modellen en grote fashion merken, zoals Tom Ford, Serengetti en Oakley. Kom langs in onze winkel om jouw favoriete merken of zonnebrillen uit te proberen. Ben je al zeker van je zaak? Dan kun je ook online je zonnebril bestellen met gratis verzending. Mocht het uiteindelijk toch niet helemaal zijn wat je ervan had verwacht, dan mag deze binnen 14 dagen geretourneerd worden.

Naast de reguliere zonnebrillen zijn zonnebrillen op sterkte ook een mogelijkheid. Onze specialisten meten je ogen op en kijken dan naar het juiste monteur en model wat past bij jou en jouw ogen.

Brillenzaak Unique Optiek & Optometrie is een erkend oog-zorg-specialist en daarom worden (bijna) alle onderzoeken vergoed door de zorgverzekeraar. Twijfel je over jouw vergoedingen? Bel of kom langs in onze brillenzaak in Venlo en dan kijken we naar de mogelijkheden.

Vergoedingen brillen & contactlenzen

Ben je aanvullend verzekerd? Dan kun je vaak een groot deel van de kosten declareren bij je zorgverzekeraar. Bekijk voorafgaand aan je bezoek je verzekeringspolis of kom langs in onze winkel en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Waarmee kunnen wij helpen?

Praat direct met één van onze specialisten.

Hoge kwaliteit lenzen en brillen

Specialistische oogzorg

Kleurenblind specialist

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent nieuwe collecties, aanbiedingen en informatie van Unique Optiek & Optomotrie.

Nieuwsbrief