Brillenwinkel Venlo

Ben je op zoek naar de beste brillenwinkel in de omgeving van Venlo? Dan ben je bij Unique Optiek & Optometrie aan het juiste adres. Hier vind je alles wat je van een hedendaagse opticien mag verwachten. Zo hebben wij de nieuwste collecties in huis, gaan we deskundig te werk en zijn wij dé eerste winkel (van Europa) waar brillen voor kleurenblindheid worden verkocht

Brillenwinkel Venlo

Brillenwinkel Unique Optiek in Venlo

Unique Optiek is een brillenwinkel gevestigd in Tegelen op korte afstand van Venlo. Wij zijn in de regio dé specialist op het gebied van contactlenzen, brillen, zonnebrillen en kleurenblindbrillen. Graag kijken wij dan ook samen naar jouw persoonlijke situatie en wensen en geven we persoonlijk advies op maat.

Ons team bestaat uit 4 opticiens/contactlensspecialisten, 1 optometrist, 1 orthoptist en 1 kleurenblind-specialist. Naast de reguliere oogmetingen en onderzoeken verrichten wij ook speciale onderzoeken zoals; diabetes-glaucoomscreenings, contactlens-aanpassingen en – controles en het aanmeten van de EnChroma kleurenblind glazen (exclusief). Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met huis- en oogartsen, waardoor we bij verdere zorg snel kunnen schakelen.
Wij zijn een erkend oogzorg-specialist en daarom worden (bijna) alle onderzoeken vergoed door de zorgverzekeraar.

Brillenwinkel Unique Optiek is geopend van dinsdag t/m zaterdag. Voor de reguliere openingstijden kun je het beste naar onze contactpagina.

Zonnebrillen

Verder hebben we ook een breed assortiment aan zonnebrillen. Bij ons vind je bekende modellen zonnebrillen zoals de Ray-Ban Wayfarer en Aviator. Naast de standaardmodellen hebben we ook aparte en unieke modellen van waanzinnige fashion merken. Zo zijn wij onder andere officiële dealer van Tom Ford, Oakley en Serengetti. Kom langs in de winkel om jouw favoriete zonnebrillen te passen of bestel online met gratis verzending. Mocht de zonnebril uiteindelijk niet naar wens zijn dan kun je deze binnen 14 dagen retour sturen.

Ook bieden wij de mogelijkheid om een zonnebril op sterkte aan te schaffen. Zo loop jij met een trendy zonnebril die geheel aangepast is aan jouw ogen. Dit geldt voor zowel ouderen als kinderen. Alle zonnebrillen op sterkte zijn voorzien van glazen met een goede UV-bescherming.

Brillen

Naast de contactlenzen zijn wij ook de beste brillenwinkel voor jouw bril. Wij vinden het belangrijk dat een bril net als een maatpak wordt aangemeten en perfect bij jouw wensen, behoeften en uiteraard jou als persoon past.
Je kunt bij ons langskomen voor een unieke bril, maar mocht je online een montuur hebben gezien, dan kun je deze vooraf ook alvast reserveren. Je kunt vooraf maximaal 4 brillen reserveren die je tijdens je bezoek kunt proberen.

Naast de reguliere brillen op sterkte voor zowel mannen, vrouwen en kinderen hebben wij ook diverse aanvullende accessoires en toebehoren zoals: (multifocale) glazen, losse monturen, lees- en ver kijken brillen, zonneglazen en meer.

Contactlenzen

Wij hebben diverse soorten contactlenzen in ons assortiment. Zo zijn wij gespecialiseerd in daglenzen, harde lenzen, maandlenzen, multifocale lenzen, torische lenzen, nachtlenzen en medische lenzen.

Samen met onze specialisten kijken we welke contactlenzen er nodig zijn en welke aansluiten bij jouw situatie of levensstijl. Ook na de aanschaf van de contactlenzen blijft onze service doorgaan. Tussentijds staan wij klaar voor nieuwe oogcontroles en adviezen. Zo zorgen we samen voor gezonde ogen.

Vergoedingen brillen & contactlenzen

Ben je aanvullend verzekerd? Dan kun je vaak een groot deel van de kosten declareren bij je zorgverzekeraar. Bekijk voorafgaand aan je bezoek je verzekeringspolis of kom langs in onze winkel en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Waarmee kunnen wij helpen?

Praat direct met één van onze specialisten.

Hoge kwaliteit lenzen en brillen

Specialistische oogzorg

Kleurenblind specialist

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent nieuwe collecties, aanbiedingen en informatie van Unique Optiek & Optomotrie.

Nieuwsbrief