Loading

hoya artikel hoofd juni 2020 1

BRILLENGLAZEN MET HOYA UVCONTROL COATING BESCHERMEN TEGEN UV-STRALING

Bij het dragen van een bril is het zaak om uw ogen goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Brillenglazen met HOYA UVControl coating bieden u allround protection. Hierdoor gaat u veroudering van de ogen tegen en voorkomt u oogaandoeningen. Unique Optiek & Optometrie werkt met deze innovatieve coating en vertelt u graag meer. U vindt ons in de regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo.

HOYA UVControl coating voor uw brillenglazen

U heeft maar één paar ogen en daar moet u zuinig op zijn. Daarom verdienen ze de beste bescherming tegen schadelijke UV-straling, toch? Het kwalitatieve materiaal waaruit uw brillenglazen worden geslepen heeft van zichzelf de eigenschap dat het UV-licht filtert. HOYA UVControl is een extra coating op de achterzijde van het glas. Deze innovatieve coating zorgt ervoor dat er geen UV-straling via de achterzijde in de ogen komt. Deze extra bescherming helpt oogaandoeningen te voorkomen, beschermt de tere huid rondom de ogen en gaat huidveroudering tegen.

Uw voordeel van een bril met HOYA UVControl

We worden elke dag aan UV-straling blootgesteld en dat kan gevaarlijk zijn. Hoewel we dit nodig hebben voor het aanmaken van vitamine D, kan teveel UV-straling schadelijk zijn voor zowel uw huid als uw ogen. Daarom adviseren wij de HOYA UV Control coating als toevoeging op uw brillenglazen.

Voor meer informatie over deze coating bent u van harte welkom bij Unique Optiek & Optometrie. Wij adviseren u ook graag over welk type brillenglazen het beste bij u past. Kom gerust eens langs bij ons in Tegelen.