Loading

16 hoya hoofd 1

BRILLENGLAZEN MET HOYA BLUECONTROL COATING GAAN VERMOEIDE OGEN TEGEN

Internet is overal en we maken steeds meer gebruik van elektronische apparaten. Deze toename kan belastend voor onze ogen zijn daarom biedt HOYA de BlueControl coating: een speciale laag over uw brillenglazen die het zogenoemde ‘blauwe licht’ zoveel mogelijk wegfiltert. Hierdoor zijn uw ogen minder snel vermoeid. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met de opticien van Unique Optiek & Optometrie. U bent van harte welkom in onze winkel in Tegelen.

Effecten van blauw licht op uw ogen

Even snel een appje sturen op uw telefoon, op werk de hele dag computerwerk verrichten en ’s avonds op de bank televisie kijken. Onze ogen worden vaak voor een lange periode blootgesteld aan allerlei beeldschermen die blauw licht uitstralen. Dit kan de nodige effecten met zich meebrengen die van invloed zijn op het dagelijkse leven. Wat dacht u bijvoorbeeld van vermoeide, overbelaste ogen? Of heeft u moeite met in slaap vallen? Blootstelling aan blauw licht kan dit veroorzaken. Dit effect wordt versterkt als u vlak voor het slapen nog intensief gebruikmaakt van uw telefoon. Hierdoor wordt onze biologische klok namelijk verstoord.

BlueControl coating over uw brillenglazen voor optimaal zicht

Om toch veilig en gezond digitale apparaten te kunnen gebruiken, ontwikkelde brillenglazenspecialist HOYA de BlueControl coating. Deze speciale laag kan over vrijwel alle HOYA brillenglazen worden geplaatst en dit gebeurt in combinatie met de Hi-Vision LongLife coating. Het grootste voordeel hiervan is dat het effect van blauw licht op uw ogen aanzienlijk wordt verminderd. Hierdoor zijn overbelaste ogen verleden tijd. Bovendien heeft u minder last van schitteringen, ziet u een stuk scherper en komen kleuren en contrasten beter uit. Kortom: u belast uw ogen minder én geniet meer van het leven.

Bent u benieuwd naar hoe de HOYA BlueControl coating uw kijk op de wereld verandert? Neem dan een kijkje bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen!