Monturen

Brillen kiezen is een unieke ervaring. Onze opticien helpt en adviseert graag bij het maken van de juiste keuzes. Onder het genot van een kopje koffie of thee presenteren wij met plezier onze collecties van de diverse merken in onze winkel. Dus stap gerust eens binnen en kijk je ogen uit! Vanuit Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo zijn wij eenvoudig te bereiken.

Monturen

Een bril die bij je past

Wij kijken samen naar kleur, design, pasvorm en prijsklasse. Naast een mooi ontwerp brengen onze merken ook kwaliteitsgarantie met zich mee. Voor een nieuwe bril ben je dus bij ons aan het juiste adres. Om deze trendy monturen ieder seizoen weer in de winkel te hebben, bezoeken wij beurzen in binnen- en buitenland. Daardoor zijn wij dan ook zeer goed op de hoogte van de laatste brilmode trends. Ook voor advies qua stijl en pasvorm van je bril kan je dus bij ons terecht.

Bij Unique Optiek & Optometrie koop je niet zomaar een bril, wij leveren een Unique-Optiek bril die aan alle wensen en benodigdheden is aangepast voor het allerbeste kijk-comfort.

Neem contact met ons op, of loop eens binnen om onze collecties te bekijken.

ZIE HET VERSCHIL!

Waarmee kunnen wij helpen?

Praat direct met één van onze specialisten.

Hoge kwaliteit lenzen en brillen

Specialistische oogzorg

Kleurenblind specialist

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent nieuwe collecties, aanbiedingen en informatie van Unique Optiek & Optomotrie.

Nieuwsbrief