Kinderbrillen

Vind de perfecte kinderbril bij Unique Optiek! Bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen helpen we iedereen — jong en oud — aan de perfecte kijkoplossingen. In onze ruim opgezette optiekzaak beschikken we daarom naast volwassen monturen ook over tal van kinderbrillen voor de kleintjes en tieners onder ons. Heeft u het gevoel dat uw zoon of dochter de laatste tijd steeds minder goed ziet? Maak dan een afspraak bij onze orthoptist voor een oogonderzoek.

Kinderbrillen

Oogmeting voor kinderen

Thuis, op school of buiten de deur: kinderen moeten alles te allen tijde perfect kunnen zien. Wanneer dit niet het geval is, kan uw zoon of dochter bijvoorbeeld minder goed meekomen op school of heeft hij of zij steeds vaker hoofdpijn. Indien u vermoedt dat uw kind de laatste tijd minder goed ziet, is het raadzaam om langs te komen voor een zeer nauwkeurige oogmeting.

De eerste stap

Ook bij kids is dit namelijk de eerste stap naar een mooie kinderbril. Indien blijkt dat uw kind inderdaad een bril nodig heeft, laten we jullie graag kennismaken met de merken in onze winkel.

Ideale kinderbrillen: weerbaar en de perfecte match

Hoe voorzichtig uw kind ook is, ook u zult niet ontkennen dat weerbaarheid een belangrijke vereiste is voor een kinderbril. Jonge kinderen spelen graag buiten en tieners gaan met vrienden op stap. Kortom: de bril moet tegen een stootje kunnen. Met onder andere dit in ons achterhoofd, wordt onze collectie kinderbrillen met zorg samengesteld. Toch is dit uiteraard niet het enige wat telt. Wat vooral belangrijk is, is dat iedereen een montuur vindt dat bij hem of haar past. Ook variatie vormt daarom een enorm belangrijke factor.

Bij ons vinden jullie daarom een hoop monturen in verschillende soorten, maten en vormen.

Denk bijvoorbeeld aan het kleurrijke Dutz, speelse en creatieve J.F. Rey en het stoerdere merk BBIG. Bij ons krijgen jullie alle tijd om de kinderbrillen te passen en te vergelijken. Komen jullie er samen niet uit? Dan kijkt één van onze enthousiaste medewerkers met plezier met jullie mee om jullie van een advies te voorzien.

U hoort het al: in de omgeving van Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo is Unique Optiek & Optometrie dé specialist op het gebied van kinderbrillen. Bent u op zoek naar een mooi montuur voor uw zoon of dochter? Stap dan gerust eens bij ons binnen.

 

Waarmee kunnen wij helpen?

Praat direct met één van onze specialisten.

Hoge kwaliteit lenzen en brillen

Specialistische oogzorg

Kleurenblind specialist

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent nieuwe collecties, aanbiedingen en informatie van Unique Optiek & Optomotrie.

Nieuwsbrief