Loading

BLACKFIN BRILLEN

Blackfin brengt Italiaanse brillen en zonnebrillen op de markt die het resultaat zijn van de perfecte combinatie van innovatie, design en techniek. De brillencollectie is minimalistisch, verfijnd en elegant en valt op door de harmonieuze ontwerpen die niet schreeuwerig zijn en toch gelijk opvallen. De basis van de collectie ligt in het gebruik van titanium: een sterk, licht en hypo-allergeen materiaal. De brillen wegen gemiddeld 48% minder, presteren beter en zijn ook nog eens veel comfortabeler dan een standaardbril. Meer weten? Kom langs bij Unique Optiek & Optometrie! Wij zijn makkelijk bereikbaar vanuit de regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo.

Blackfin brillen en zonnebrillen zijn unisex!

Door kleurcombinaties, nuances en lasergravure komt de persoonlijkheid van de brildrager optimaal tot zijn recht, of deze nu mannelijk of vrouwelijk is. De unisex brillencollectie van Blackfin: voor een bril die in een oogopslag opvalt, maar toch niet over de top is!

Stap de winkel van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen gerust binnen om de Blackfin brillen en zonnebrillen te bewonderen. Onze opticien helpt u graag.

Blackfin 2