Loading

BLACKFIN BRILLEN EN ZONNEBRILLEN: MET SUCCES GEMAAKT IN ITALIË

Het begon allemaal met een onschuldig aantal modellen in een paar kleuren, maar nu zijn Blackfin brillen en zonnebrillen uitgegroeid tot een volwaardige collectie. De monturen zijn van Italiaanse bodem en danken hun bestaan aan een familie die in 1971 haar deuren opende als producent van brilmonturen voor andere brillenmerken. Wat bleek? Ze waren veel te succesvol met hun eigen collectie Blackfin monturen, nu verkrijgbaar bij de opticien van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen. Zien we u snel voor een pasmoment?

Monturen in een prachtig kleurenpalet en trendy modellen

De selectie Blackfin brillen en zonnebrillen die wij graag aan u presenteren komt uit een inspiratievolle omgeving, namelijk Taibon Agordina gelegen in de Italiaanse Dolomieten. Ook dit keer zijn de monturen daarvan het bewijs. Van een prachtig kleurenpalet zoals olijfgroen en roze tot trendy modellen waar menig publiek enthousiast van wordt. De inspiratie is duidelijk zichtbaar. Of verschuilt u zich liever achter een mysterieuze zonnebril? Ook dat is mogelijk bij Blackfin monturen voor mannen en vrouwen!

Blackfin zonnebrillen en brillen: gemaakt van topkwaliteit materiaal

Titanium, beta-titanium en cellulose-acetaat. Dit zijn topkwaliteit materialen waarvan Blackfin zonnebrillen en brillen worden gemaakt. En daarmee is járenlang draagplezier gegarandeerd. Italianen houden van schoonheid en pure kwaliteit, dus reken maar dat u met een montuur van dit label goed zit.

Houdt u van Italiaanse schoonheid en bent u de perfecte match met Blackfin brillen en zonnebrillen? Dan zien wij u graag! Unique Optiek & Optometrie is in de omgeving Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo dé opticien voor onder andere monturen van Blackfin.