Loading...

BLACKFIN BRILLEN ADEMEN FINESSE EN VERFIJNING

Staan absolute kwaliteit en unieke designs hoog bij u in het vaandel? Dan bent u vast en zeker bekend met Blackin brillen. Dit Italiaanse eyewear label bewijst met haar collecties keer op keer dat haar monturen van topmateriaal zijn gemaakt én tegelijkertijd een lust voor ieder oog zijn. Menig publiek, en daarmee wellicht ook u, zal positief verrast worden. De opticien van Unique Optiek & Optometrie vertelt u graag meer over dit mooie merk. Zien wij u binnenkort? Vanuit de regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo bent u in no-time bij ons.

Monturen met een gedurfd voorkomen

De ontwerpers hebben zichzelf wederom overtroffen door Blackfin brillen met een gedurfd, doch modieus voorkomen te creëren. Het merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen als titanium, beta-titanium en cellulose-acetaat en dat verdient zeker de aandacht. Speciaal daarom is er bij de meeste modellen, zoals de Cortes en Tortuga, een kleurenpalet ontwikkeld. Zo worden de contrasten in materialen, maar ook de finesse en verfijning, zeer stijlvol benadrukt.

Blackfin brillen: van nachtblauw tot poederroze

Elk persoon is uniek en iedereen heeft zijn eigen wensen en voorkeuren. Precies om deze reden heeft u bij Blackfin brillen een rijkelijke keuze uit tinten zoals paars, nachtblauw, poederroze en bordeauxrood. Bijzonder mooi zijn ook de monturen in mokkabruin, champagnegoud en kersenrood. Keuze genoeg dus, en zonder twijfel een verrassende toevoeging aan uw overall look. Ook prettig: alle monturen zijn verrijkt met kantelbare neuspads, wat zorgt voor ultiem draagcomfort.

Woont u in de omgeving van Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo? Dan zijn wij hét adres voor het uitproberen, ervaren en shoppen van Blackfin brillen. Hopelijk tot snel, bij Unique Optiek & Optometrie.