Loading...

BBIG KINDERBRILLEN

BBIG maakt brillen voor kinderen met smaak. De monturen moeten voldoen aan dezelfde wensen als die van volwassenen en bieden een ruime keuze. Met een bril van BBIG mag uw zoon of dochter gezien worden!

BBIG kinderbrillen: stijlvol, stoer en elegant

Nadat Rob Bresser, bedenker, initiatiefnemer en eigenaar van BBIG brillen, in 1996 de optiek zaak van zijn vader overnam startte hij in 2000 met het kinderbrillenmerk BBIG. Kinderen mogen dan kleiner zijn en hier en daar wat onbesuisd, smaak hebben ze zeker. De kinderbrillen van BBIG zijn daarom ook stijlvol, stoer en elegant!

Spelen, stoeien, rennen, vallen en springen zijn dagelijkse bezigheden bij kinderen en daarom zijn de monturen naast stijlvol en stoer ook oersterk en toch flexibel. Door gebruik te maken van moderne materialen en technieken worden elegante en esthetische, fraaie kinderbrillen gemaakt die nagenoeg onverwoestbaar zijn.

Kids think big; BBIG. Kom langs bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen om de BBIG brillen te bewonderen. Onze winkel is perfect bereikbaar vanuit Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo, maar onze deur staat uiteraard voor iedereen open.

BBIG 5