Loading

ANNE & VALENTIN BRILLEN EN ZONNEBRILLEN OMARMEN KLEUR

Creatieve designs in een kleurrijk jasje. Als u één blik op Anne & Valentin brillen en zonnebrillen werpt, begrijpt u vast wel wat wij bedoelen. Dit van origine Franse label combineert de meest artistieke vormen, kleuren en patronen tot zeer draagbare monturen. Durft u op te vallen en houdt u wel van een flinke portie kleur in uw leven? Dan past een Anne & Valentin bril of zonnebril ongetwijfeld bij uw smaak. Ontdek zelf bij Unique Optiek & Optometrie wat dit merk te bieden heeft. U bent zo bij onze opticien vanuit de plaatsen Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo.

Eigenzinnige monturen voor de vrije geest

Iedereen is uniek en verdient een bril of zonnebril die zijn of haar persoonlijkheid onderstreept. Anne & Valentin brillen en zonnebrillen zijn het daar 100% mee eens en proberen continu grenzen op te zoeken als het gaat om design. Het trendy label haalt inspiratie uit alle kleurrijke elementen in het dagelijkse leven en zet een collectie monturen neer die staat als een huis. Verwacht Anne & Valentin monturen die enerzijds vooruitstrevend, uniek en stoer en anderzijds stijlvol en high fashion zijn. De gouden combinatie voor een merk dat wereldwijd geroemd wordt.

Durf te stralen met Anne & Valentin brillen en zonnebrillen

De geometrische, kleurrijke Anne & Valentin brillen en zonnebrillen geven u een gevoel van luxe en class. Zo is de zeshoekige IN­TER­LINE bril zowel oversized als verfijnd. De mix van pastel- en felle tinten laat menig romantisch hart sneller kloppen. De VOGUE zonnebril is eveneens een opvallend model. Dankzij de vrolijke kleuren en retro vormen waant u zichzelf meteen in de 60s. Voor een elegante look is de BAUDE­LAIRE bril onmisbaar. Dit geraffineerde montuur is smal, gracieus en uniek in zijn soort.

Ziet u uzelf al rondlopen met Anne & Valentin brillen en zonnebrillen? De opticien van Unique Optiek & Optometrie stelt de collectie met trots aan u voor. Kom eens langs als u in de buurt van Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo bent!