Loading

ALAIN MIKLI BRILLEN EN ZONNEBRILLEN: KUNST VOOR HET OOG

Klaar voor een excentrieke look? Met de Alain Mikli brillen en zonnebrillen creëert u deze gegarandeerd! Dit high-end brillenmerk weet als geen ander de moderne kunst te verweven in prachtige collecties monturen. Benieuwd naar de kunstzinnige creaties? De opticien van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen staat te popelen u haar persoonlijke selectie te laten zien.

Alain Mikli brillen en zonnebrillen spreken in verrassende vormen

Met haar wortels liggende in het óh zo mooie Frankrijk, zijn stijl en moderniteit de kernwaarden van de Alain Mikli brillen en zonnebrillen. Creativiteit staat voorop bij de ontwerpers, wat resulteert in monturen met de meest prachtige kleurencombinaties en opvallende, asymmetrische designs. De monturen stralen expressie uit en brengen een ode aan de moderne kunst. In de jaren 80’ en 90’ heeft het merk dan ook beroemde samenwerkingen gehad met designers als Jean Paul Gaultier en Jeremy Scott. De unieke ontwerpen van Alain Mikli zijn ook door verschillende artiesten als Kanye West en Elton John niet ontgaan en ook zij behoren tot trotse Alain Mikli dragers.

Lichtgewicht acetaat monturen voor ultiem comfort

De bijzondere Alain Mikli brillen en zonnebrillen zijn naast een lust voor het oog, ook zeer prettig voor uw neus. Lichtgewicht acetaat behoort tot de basis van de monturen en zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens het dragen. Tegenwoordig zijn de ontwerpers van Alain Mikli nog iedere dag aan het experimenteren met verschillende materialen om het draagcomfort maximaal te optimaliseren. Bij Alain Mikli geven ze immers alles voor dé perfecte bril of zonnebril.

Durft u te kiezen voor een kunstzinnige look met één van de Alain Mikli brillen of zonnebrillen rustend op uw neus? De opticien van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen zet graag samen met u de eerste stap. Wij zijn perfect te bereiken vanuit de regio Unique Optiek & Optometrie. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen punt! Bel of mail ons dan gerust.