Loading

alcon air optix plus hydraglyde maandlenzen hoofd 1

AIR OPTIX® PLUS HYDRAGLYDE® ASTIGMATISM LENZEN, KRAAKHELDER ZICHT

Met de contactlenzen van AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Astigmatism is lenzen dragen comfortabel met continu een helder beeld. Astigmatisme is een veelvoorkomende aandoening veroorzaakt door een onregelmatig gevormd hoornvlies, met troebel zicht tot gevolg. Met AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Astigmatism maandlenzen geniet u van een helder zicht (32, §§) met een buitengewoon fijn draagcomfort.

Nooit meer droge ogen

In de AIR OPTIX® plus HydraGlyde® maandlens met een cyclinder (voor astigmatisme) is de SmartShield®-technologie verwerkt. Dit geeft een uitstekende weerstand tegen afzetting (15, 16) , irritatievrij dus. De HydraGlyde® Vochtmatrix is een dunne beschermende vochtlaag die uw ogen de hele dag hydrateert (26, 27). Hierdoor is dit een zeer geschikte maandlens voor mensen die vaak droge ogen hebben en die lenzen voor sportredenen dragen.

Voordelen AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Astigmatism maandlens

Gemaakt van het superzachte Lotrafilcon B, hebben AIR OPTIX® plus HydraGlyde® torische maandlenzen een veilige pasvorm die de lens stabiel op uw oog houdt. Voor een continu helder zicht. De voordelen op een rijtje:

  • Voortreffelijk comfort en draagervaring
  • Kunnen 30 dagen aaneengesloten gedragen worden
  • SmartShield®-technologie voorkomt de opbouw van vuil en eiwitten
  • HydraGlyde® Vochtmatrix zorgt dat het leesoppervlak continu
  • gehydrateerd wordt (26, 27)
  • Geschikt voor mensen met droge ogen

Wees zuinig op uw ogen en kies voor de AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Astigmatism maandlens. Bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen meten we uw ogen vakkundig op en adviseren we u deskundig over de torische maandlenzen.

naast lenzen 1