Loading

30 JAAR J.F. REY BRILLEN: INNOVATIE ALS DRIJVENDE KRACHT

Ontwerper Jean-François Rey is één van de grondleggers van de hedendaagse brilmode. Al meer dan 30 jaar kenmerken de brillen van J.F. Rey zich door innovatieve, baanbrekende en gedurfde designs. Vrijwel direct na de lancering van het merk sloot Monsieur Rey een lange lijn van succesvolle samenwerkingsverbanden met modehuizen als Issey Miyake en Marithé François Girbaud.

De typische J.F. Rey stijl

De brillen J.F. Rey onderscheiden zich sinds dag één door kleurrijke, creatieve designs en innovatief materiaalgebruik. Geïnspireerd door architectuur, zijn de monturen vervaardigd uit metaal, acetaat of een combinatie van beide.

Binnen het merk zijn nog drie submerken gelanceerd:

  • Kids & Teens
  • Petite (voor vrouwen met slanke gezichten)
  • Jean-François Rey (hoogste segment)

Brillen met een grensverleggend design

Het label is altijd op zoek naar nieuwe materialen en bijzondere combinaties. Zowel op technisch als creatief gebied verlegt J.F. Rey de grenzen om zo tot het beste resultaat te komen. Op dit moment werken de ontwerpers aan extreem dun acetaat montuur met een geheel nieuw scharniersysteem en een nieuwe “Fil de fer” collectie, waarbij de brillen vervaardigd zijn uit draad.

Bent u benieuwd naar de nieuwe collectie van J.F. Rey? Kom dan langs bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen om te brillen te bekijken én passen.